Pretraživanje

KREATIVNE IDEJE ZA USKRŠNJI DOM IZ SNOVA

KREATIVNE IDEJE ZA USKRŠNJI DOM IZ SNOVA
Pred nama je još jedan blagdan, a s njime i tradicionalno okupljanje obitelji i prijatelja, te velika gozba i druženje oko stola. I dok je oko hrane sve više-manje jasno, dekoracija stola, stana i okućnice svake godine predstavlja novi izazov. Vaša mašta upravo u ovim blagdanskim danima dolazi do izražaja, možete se poigrati s bojama, oblicima i materijalima. Ideja nikada dosta, Uskrs je jedan od najšarenijih i najveselijih blagdana.  
KIK
  Svemu tome pomaže dolazak proljeća i buđenje prirode. Od svježeg cvijeća i maslinovih grančica do zečića i šareno pofarbanih jaja.   @brechalova_oksana  
@flashtattoos
 
@brechalova_oksana2
  Blagdanski stol uvijek je bogato ukrašen, od košarice sa jajima do cvijeća koje se savršeno uklapa u Uskršnju priču. Žuta, pastelne boje, maslinasto zelena, sve su to boje Uskrsa. Nećete pogriješiti ni ako zašarenite stol, mix boja na vašem stolu izgledati će neodoljivo.  
iStock photo
 
@denainteriores
Farbanje jaja priča je za sebe, ako doma imate dijete, onda znate koliko se najmlađi tome vesele. Ove godine možete iskušati nešto sasvim novo, farbanje jaja svilom ili farbanje jaja na prirodan način. Koju god opciju odabrali, jedino bitno je da se pri tome zabavite!  
@cecilemoli
 
@kinuskikissa
Zečići i druge životinje uklopiti će se u vaš interijer, možete ih postaviti po kući, ali i na balkonu. Šareni, mekani ili keramički, zečići po cijeloj kući razveseliti će vaše mališane, ali i vas.  
@camicado
 
@brechalova_oksana
  S cvijećem ne možete pogriješiti, cvijeće stanu daju drugačiju notu, zato neka dio vaše dekoracije svakako bude cvijeće ili grane.  
@mammilade
 
@anini_kolacici
  Pred nama je veliki tjedan, tjedan u kojem stignete prikupiti ideje i nabaviti sve što vam je potrebno za Uskrs iz snova. Mi vam donosimo nekoliko ideja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija, a u trgovinama u Tower Centru možete pronaći sve što vam treba.  
KIK
 
DM

Možda Vam se svidi