Pretraživanje

ŠARMANTNE ESPADRILLE ZA SUNČANE DANE

ŠARMANTNE ESPADRILLE ZA SUNČANE DANE
I ova sezona proći će u znaku espadrilla, popularnih cipela koje su mnogima uspomena na djetinjstvo, cipela koje oduševljavaju udobnošću i jednostavnošću. 1960. Yves Saint Laurent predstavio je espadrille u svojoj kolekciji za odmor, sve ostalo je povijest. Od ravnih do onih na petu, šarene, s vezicama ili bez, espadrille su jednostavno savršen partner proljetnih i ljetnih dana.
@sincerelyjules
Nit vodilja pri stvaranju espadrilla bila je ideja o udobnim cipelama koje će istovremeno izgledati vrlo chic. Odlična su zamjena balerinkama, a konop i platno izgledaju savršeno u dnevnim kombinacijama. Danas vam predstavljamo ravne espadrille koje smo pronašli u Tower Centru. Ove sezone in su ležerni modeli koje možete nositi na traperice ili lagane haljine. Jedan od vodećih trendova su cipele s vezicama oko gležnja, pronašli smo savršen model upravo takvih espadrilla.  
CCC, 119 KN
  Crna je uvijek in, kontrast između crne boje i špage izgleda savršeno, stoga ako želite postići chick look, odaberite model u crnoj boji.
PITAROSSO, 318 KN
 
FLAIR, 640 KN
 
SHOE BE DO, 489 KN
  Šljokice nikada ne izlaze iz mode, ovog proljeća nose se espadrille sa šljokicama. Kombinirajte ih uz lepršave haljine ili cool traperice i budite sigurni kako ćete uz šljokice izgledati vrlo trendi.  
PLANET OBUĆA, 249 KN
 
GUESS, 959 KN
 
SHOE BE DO, 489 KN
  Uz klasični model espadrille, pronašli smo i otvorene cipele koje također imaju modernu špagu. Stoga ako ste ljubitelj malo povišenih cipela, ovi modeli stvoreni su za vas.  
REPLAY, 650 KN
   
PLANET OBUĆA, 269 KN
  Espadrile su kroz godine zaslužile kultni status, stoga ako još uvijek nemate bar jedan par, inspirirajte se našom galerijom i pronađite model stvoren za vas.    
PLANET OBUĆA, 229 KN
   
CCC, 119 KN
 
REPLAY, 480 KN
     
MASS 299 KN

Možda Vam se svidi