Pretraživanje

Visoka kvaliteta i najsuvremeniji trendovski elementi u Replay izdanju

Visoka kvaliteta i najsuvremeniji trendovski elementi u Replay izdanju
Replay footwear kolekcija za proljeće/ljeto 2017. donosi nove modne elemente koji na poseban način privlače naglašenom estetikom, čistim linijama i jedinstvenim dizajnom koji je zaslužan za stilsku igru koja rezultira neodoljivim outfitima. Visoka kvaliteta kombinirana s najsuvremenijim trendovskim rješenjima i nenadmašnim modnim vizijama donosi kolekciju kojoj ne možemo odoljeti. Svijetle šljokice naglašavaju ljepotu espadrila i jednostavnost slip-on tenisica, dok metalik odsjaj i izraženi detalji čine kontinuiranu nit vodilju u kolekciji sandala.
REPLAY, 810 KN
 
REPLAY, 730 KN
Zahvaljujući ujedinjavanju prirodnih materijala i mladenačkih elemenata od trapera dobili smo svježe ljetno raspoloženje i urbani look.  
REPLAY, 900 KN
  Zahvaljujući jakoj grafici i kontrastnim bojama geo uzoraka te ručno izrađenih detalja dobili smo dominantnu kolekciju must-have obuće. Za osjećaj udobnosti zaslužan je mix različitih materijala od kojih se ističe koža, ali i druge visokokvalitetne tkanine.
REPLAY, 980 KN
 
REPLAY, 810 KN
 
REPLAY, 650 KN
Replay footwear kolekcije i ove sezone donosi najljepše primjerke obuće koja objedinjuje fashion elemente s nenadmašnom udobnošću.  
REPLAY, 900 KN
 
REPLAY, 900 KN
 
REPLAY, 980 KN
 
REPLAY, 910 KN

Možda Vam se svidi