Pretraživanje

KAD MAJICE GOVORE

KAD MAJICE GOVORE
Što mislite o majicama s porukom ili smiješnim natpisom? Trend koji se ponavlja iz sezone u sezonu, trend koji se seli s kratkih na duge rukave, trend koji modne blogerice jednostavno obožavaju! Početak ovog trenda nije lako definirati, prije nekoliko desetaka godina natpisi na majicama obično su otkrivali ime omiljenog benda ili sportskog brenda. Danas na majicama možemo naći najrazličitije natpise i poruke.   Alexa Chung, Bella Hadid, te mnoge druge it djevojke današnjice prigrlile su trend majici s natpisom, što je bilo dovoljno da high street brendovi uvrste u svoje kolekcije najrazličitije majice s porukama i natpisima.  
MANGO, 99.90 KN
 
PIMKIE, 99 KN
  Danas je to pitanje dobrog stila, majica s porukom odjevni je predmet koji će vašem stilu dati pečat osobnosti. Od sportskih majici do kratkih t-shirta koji će savršeno izgledati uz kožnu jaknu.
TALLY WEIJL, 79 KN
 
SPRINGFIELD, 99 KN
Majicama možete poslati različite poruke, od humanitarnih i socijalno osjetljivih pa do čistog pokazivanja statusa. To ovisi o natpisu i vašem osobnom odabiru.
TERRANOVA, 39,90 KN
 
MANGO, 169.90 KN
 
MANGO, 129.90 KN
Pronašli smo modele dugih rukava koji su kao stvoreni za proljetne dane. Modeli kratkih rukava sa zabavnim porukama savršeno će se uklopiti u proljetno slojevito odijevanje, dok će u ljetnim mjesecima ovakva majica biti okosnica vašeg stila.  
PIMKIE, 159 KN
 
TERRANOVA, 39.90 KN
 
SPRINGFIELD, 99 KN
Neka ovo proljeće vaša odjeća govori umjesto vas, odaberite majice s porukom i veselo koračajte kroz grad!  
TALLY WEIJL, 99.90 KN
 
PIMKIE, 129 KN
 
TALLY WEIJL, 59.90 KN
 
TALLY WEIJL, 79.90 KN
 
MANGO, 149.90 KN
 
TERRANOVA, 79.90 KN

Možda Vam se svidi