Pretraživanje

FASHION MARAME ZA MODNU JESEN

FASHION MARAME ZA MODNU JESEN

Šalovi i marame predmeti su koje tijekom jeseni jednostavno obožavamo. Osim što ispunjavaju estetsku funkciju te podignu svaku kombinaciju, šalovi će nas zagrijati i pokriti one dijelove tijela koji su tijekom hladnih dana najosjetljiviji. Modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti jesen, marama koja ležerno ukrašava vrat podignut će svaku kombinaciju.

 
@melina.winkler
 

Možete se poigrati, pa uskladiti boju marame s bojom cipela ili torbe. Ako ste ljubitelj jednostavnih boja i čistih linija, marama u jarkoj boji osvježiti će vaš outfit.

 
COMMA, 239 KN

Ono što volimo kod marama i šalova jest bezbroj kombinacija i načina na koji se mogu nositi i vezati. Naravno, sve ovisi i o materijalu marame, tijekom zime obožavamo oversized šalove koji odlično izgledaju i vladari su streetstyla već nekoliko sezona.

PIMKIE, 159 KN
 
ORSAY, 129.90 KN

Ljetne marame odlično izgledaju i vezane oko glave, oko ručnog zgloba ili na torbicama. Uz pravilan odabir marame svaka kombinacija postati će posebna i jedinstvena, stoga pogledajte što smo pronašli u Tower Centru i odaberite bar jednu maramu koja će vas pratiti tijekom jeseni.

 
MANGO, 99.90 KN
 
ORSAY, 99.90 KN
 
PIMKIE, 119 KN
 
COMMA, 239 KN
 
MANGO, 99.90 KN
 
SPRINGFIELD, 99 KN
 
ULLA POPKEN, 119 KN
 
SPRINGFIELD, 119 KN

Možda Vam se svidi