Pretraživanje

DJEČJI FESTIVAL U CINESTARU

DJEČJI FESTIVAL U CINESTARU

Cinestar opet ima iznenađenje i radosne vijesti za sve nas! Od 12. Do 15. listopada u Cinestaru traje Dječji festival! Što to znači? E pa, očekuje vas najbolja zabava uz crtiće, povoljne cijene ulaznica i poklon za svako dijete. Uz zabavu koja je zagarantirana za svako dijete, školarci mogu sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti projekciju za cijeli razred.

 

Četvrtak i petak rezervirani su za vrtiće i škole, dok su dani vikenda posvećeni obitelji. Ulaznice od samo 20 kuna za sve 2D projekcije filmova koje su na programu Dječjeg festivala. Iz bogate ponude ovogodišnjeg festivala izdvajamo dva filma koja morate pogledati.

https://www.youtube.com/watch?v=MaZyGiaEcso MOJ MALI PONI Moj mali poni film je koji donosi dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada. Budućnost Equestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Canterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad prije viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Equestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svjetova, na kojem će upoznati nove prijatelje te će s njima pokušati spasiti svoj dom.

     

LEGO NJINAGO- SINK Mladi Lloyd, aka Zelena Ninja, će se zajedno sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vodstvom mudrog kung fu majstora Wua, morat će pobijediti zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lloyda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinirani tim suvremenih ratnika morat će naučiti surađivati zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

 

Možda Vam se svidi