Pretraživanje

IDEJE ZA SAVRŠENE POSLOVNE KOMBINACIJE

IDEJE ZA SAVRŠENE POSLOVNE KOMBINACIJE
Poslovni look nije uvijek jednostavno postići ako želimo istovremeno izgledati chic i poslovno. Često prateći pravila poslovnog odijevanja dolazimo u opasnost kombiniranja uvijek istih odjevnih predmeta, pa je krajnji rezultat monoton izgled. No, ukoliko se poslužite s nekoliko trikova i suptilnih pomaka u kombiniranju ostvariti ćete savršene poslovne kombinacije.  
@zinafashionvibe
Sofisticirano i profesionalno cilj je koji želimo ostvariti, poslovno ne znači dosadno, slobodno oplemenite paletu boja, ubacite chic detalj poput marame ili statement komada nakita. Uzorci su poželjni i u poslovnoj garderobi, prugice ili karirani uzorak kombinirajte s jednobojnim komadima kako bi stvorili uredan izgled. Sako u boji ili zanimljiva haljina dati će vašem poslovnom look-u šarm i posebnost.
@fashionbyfofo
 
fracomina 799,99
COMMA, 399 KN
 
FRACOMINA, 999 kn
COMMA, 799 KN
GERRY WEBER, 999 KN
Pri kreiranju poslovnog izgleda ostanite vjerni svom stilu, začinite ga upravo onoliko koliko je dovoljno da se vi osjećate ugodno i poželjno. Srećom, u Tower Centru zaista je velik izbor savršenih poslovnih komada, stoga pogledajte naš odabir i vidimo se u shoppingu.
COMMA, 1.059 KN
 
COMMA, 1.099 KN
 
ULLA POPKEN, 569 KN
 
ULLA POPKEN, 1.569 kn
 
ULLA POPKEN, 579 KN
 
GERRY WEBER, 429 KN
 
COMMA, 799 KN
 
GERRY WEBER, 1.229 KN
 
COMMA, 399 KN
    Photo naslovna: @fakeleather      

Možda Vam se svidi