Pretraživanje

KINO HITOVI ZA TOPLE DANE

KINO HITOVI ZA TOPLE DANE

Odlična ideja za provesti ljetno popodne ili večer je odlazak u kino. Kino s pet zvjezdica, kino u kojem ćete uživati svim osjetilima. I dok se mi odmaramo, filmovi se snimaju punom parom, što znači da ćemo i ovih dana imati čast uživati u premijerama hit filmova.

Krenuti ćemo s filmom kojeg morate pogledati ako ništa drugo zato što u njemu glumi prekrasna Charlize Theron kao nemilosrdna atomska plavuša koja će vas ostaviti bez daha. Film Atomska plavuša počinje se prikazivati sutra. Radi se o špijunskom trileru u kojem Theron igra ulogu  Lorraine Broughton, špijunke MI6-a koja je poslana u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat.

Fanove južnokorejskog animiranog filma Tvrd Orah razveseliti će vijest da se od sutra u Cinestaru počinje prikazivati nastavak ovog hita.

U nastavku filma svjedočiti ćemo avanturama vjeverice Surly i prijatelja Buddy, Andie i Precious koji će otkriti kako gradonačelnik Oaktona želi sagraditi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi spriječili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, morat će se udružiti s ostatkom životinja iz parka.

 

Možda Vam se svidi