Pretraživanje

KOLEKCIJA TOM TAILOR JESEN-ZIMA 2017./18.

KOLEKCIJA TOM TAILOR  JESEN-ZIMA 2017./18.
U novu sezonu ući ćemo s pozitivnim pogledom na život. U vrijeme kada nas more svakodnevne brige, dnevne vijesti i globalne promjene, više nego ikada je bitno da se sa svijetom suočimo s iskrenim osmijehom na licu.
TOM TAILOR
 
TOM TAILOR
  Nove TOM TAILOR kolekcije u svijet mode unose tonove u znak proslave preokreta osjećaja. S optimističnim stavom i pravom odjećom iz kolekcije TOM TAILOR jesen/zima svijet u trenutku postaje šarenijim. Sve se vrti oko smjelog modnog izražavanja i modnih dodataka. Ove sezone odlučili smo se za više boja, više pustolovnog duha i više značenja. Važno je suočiti se sa životom na opušteni prije svega jedinstven način. TOM TAILOR udružuje ljude s ciljem stvaranja zajedničkih sretnih trenutaka. Prihvatimo zajedno taj rizik, ali pazeći pritom da ne izgubimo svoj individualni stil.
TOM TAILOR
 
TOM TAILOL
  U nadolazećoj sezoni nosit ćemo kraće sportsko-elegantne jakne s gumbima u kombinaciji s kontrastnim trapericama i vestama. Ogrnut ćemo se pilotskim jaknama bogatih nijansi bordo boje i trendi jaknama s maskirnim uzorkom u kombinaciji s crnim čizmama. Ona je ZA urbane donje dijelove trenirki sa sportskim bijelim prugama, crvene pulovere sa zakrpama od frotira i bijele, sportske tenisice. On je ZA jakne maslinasto zelene boje, udobne vunene pulovere i isprane traperice s robusnim remenom.
TOM TAILOR
 
TOM TAILOR
 
TOM TAILOR
  Photo: PR

Možda Vam se svidi