Pretraživanje

OBJAVITE RAT CELULITU!

OBJAVITE RAT CELULITU!

Borba između žena i celulita je vječna. I dok zimi nekako zaboravimo na taj problem, dolaskom sunčanih dana ponovno se hvatamo u koštac s neprijateljem broj jedan. Popularno nazvana narančina kora, potkožna nakupina masnog tkiva uz nekoliko pravila može se držati pod kontrolom.

Voda, voda, voda, kada je u pitanju zdravlje kože, hidratacija je najvažnija. Osim unosom tekućine, hidratizirajte svoje tijelo uljima, losionima i kremama. Bitno je da to činite tijekom cijele godine.

DM 33,90 KN

Pojačana njega nogu ciljanim kremama za celulit dobro će vam doći nekoliko mjeseci prije ljetne sezone. Započnite svoju njegu pilingom, prolaskom po koži te laganim pritiscima potičete cirkulaciju toksina i uklanjate odumrle stanice kože. Piling možete raditi kući pri tuširanju, no ako imate vremenai volje dobro će vam doći i profesionalna masaža.

DOUGLAS 105 KN
 

Na tržištu danas možete pronaći zaista kvalitetne kreme i proizvode koje će vam pomoći u smanjivanju naslaga celulita. Kao i u svemu, najvažnije je redovitost, svakodnevno njegujte svoje noge ili područje na kojem imate najviše celulita.

FARMACIA 395,20 KN (OD 20.4. DO 26.4 POPUST UZ GLORIA KUPON, 276,64 KN)
 
FARMACIA 289,82 KN (OD 20.4. DO 26.4 POPUST UZ GLORIA KUPON, 202,88 KN)
 
DOUGLAS 399 KN
 
DOUGLAS 1.519 KN
 
FARMACIA, 395,20 KN (OD 20.4. DO 26.4 POPUST UZ GLORIA KUPON, 276,24 KN)
 

Uz njegu, dobro bi bilo kada bi pojačali kretanje, znojenjem se otklanjaju tokisni, te se postiže zategnutost kože. Pravilna prehrana uklapa se u priču o celulitu, no ako ne želite mijenjati prehrambene navike, dobro bi bilo kada bi napravili detoksikaciju organizma. Uz vodu i limun ilipojačan unos povrća možete napraviti puno. Namirnice poput kurkume, banane, đumbira ili lososabiti će vam glavni saveznici u borbi protiv celulita.

Celulit, taj mrski neprijatelj, uz pravilan pristup više ne mora biti problem. Krećite se, boravite na svježem zraku, unosite hranjive sastojke u vaš organizam, njegujte se i recite zbogom celulitu!

DM 69,90 KN

Možda Vam se svidi