Pretraživanje

SPRINGFIELD LOOK ZA CIJELI DAN! JESENSKI KOMADI ZA POSAO I VEČERNJI IZLAZAK

SPRINGFIELD LOOK ZA CIJELI DAN! JESENSKI KOMADI ZA POSAO I VEČERNJI IZLAZAK

Novu Springfieldovu kolekciju opisuju trendi komadi savršeni za poslovni sastanak, ali i druženje nakon posla. Donosimo jesensku kolekciju za cijeli dan, a koja želi objediniti originalan, urban casual stil i svakodnevne obveze.

Španjolski modni brend Springfield u jesensku sezonu ulazi u novom stilu. Novi Springfieldov slogan "As you live" savršeno opisuje uobičajeni dan jednog muškarca i žene koji svojim urbanim, casualstilom želi objediniti svoj nesputan, otvoren modni izričaj i svakodnevne obveze.

Ženska jesenska kolekcija Springfield koketira s vječnim komadima poput jednostavnih haljina u sivim tonovima. Minimalističke, elegantne i tendi haljine savršeno će nadopuniti jednostavna, ali upečatljiva torbica u pastelnom tonu, a lagana kožnata jakna urbani poslovni stajling u trenu će pretvoriti u nepogrešivi večernji look.

Springfield, 459 kn
 
Springfield, 559 kn
   
Springfield, 259 kn
 
Springfield, 179 kn
 

Među vječne komade savršeno će se uklopiti i lagane hlače koje decentno prate liniju tijela, a koje nježnim kariranim ili prugastim uzorkom jednostavnom komadu daju snažnu dozu urbane elegancije koja prolazi u svim prilikama.

Springfield, 229 kn
Ovaj jednostavni komad u trenu će razigrati lagana vesta u nekoj od nježnih al upečatljivih boja poput ženstvene nebesko plave ili pak tople mladenačke ružičaste.
Springfield, 229 kn
Springfield, 199 kn

Jesenska kolekcija za njega opisuje urbanog muškarca sa stavom.

Jednostavni i vječni komadi poput veste ili pak bijele ili nježno plave košulje, u kombinaciji s hlačama pastelnih tonova i jednostavnog kr

Springfield, 229kn
Springfield, 299 kn
Springfield, 279kn
Springfield, 229 kn_

oja mogu se uklopiti u svaku životnu situaciju.

Ovaj jednostavan stajling voli i taman sako i elegantne tenisice koji poslovni look u trenu pretvara u casualstajling za slobodno vrijeme.

   

Možda Vam se svidi