Pretraživanje

Ukradi stil Nine Badrić

Ukradi stil Nine Badrić

Tower Centar slavi deseti rođendan, što složit ćemo se, nije mala stvar. I kao svi desetogodišnjaci, rođendan će proslaviti u stilu, darovat će svoje posjetitelje mnogobrojnim iznenađenjima.

Golden weekend, predstave, kokteli, torta, nogometne animacije i druženje s igračima NK Rijeka, sve to možete očekivat tijekom ovog vikenda u Tower Centru. Večernji sati subote rezervirani su za dobru zabavu i opuštanje nakon odličnog shoppinga. Deseti rođendan Tower Centru čestitat će Nina Badrić, rođendanskim koncert u kojem će moći uživati sve generacije. Odličan vokal, prelijep stas, jednostavnost i pristupačnost ono je što Ninu Badrić čini jedinstvenom. I tu nije kraj dobrim vijestima, tijekom vikenda na 4. katu u prostoru Tower Winterlanda otvara se klizalište i prvi Bowling sa šest staza! Što drugo reći nego, vidimo se u Tower Centru

Nina Badrić uvijek je odjevena moderno i svojim stilom uzor je mnogim damama. Želite li i vi biti poput Nine, pogledajte dva looka koja samo skinuli i zablistajte na rođendanskom party-u.

s.Oliver - 479 kn
s.Oliver - 479 kn
s.Oliver - 689 kn
s.Oliver - 689 kn
CCC - 349 kn
CCC - 349 kn
     
Terranova - 169 kn
Terranova - 169 kn
Orsay - 219,90 kn
Orsay - 219,90 kn
Calzedonia - 54,90 kn
Calzedonia - 54,90 kn
 

Možda Vam se svidi